• Utför kösrenovering, badrumsrenovering och takläggning i Oskarshamn

Allt från byggnation och målning till renovering

Vi på Kristdala Bygg & Måleri AB har en stor bredd och utför allt inom bygg, såväl små som stora bygguppdrag. Det kan handla om allt från mindre reparationer till takläggning och nybyggnation av villor, industrifastigheter eller flerbostadshus.

Är du i behov av en köksrenovering eller badrumsrenovering? Låt oss ta hand om det! Vi kan hjälpa er att förverkliga era drömmar och idéer om det perfekta köket eller badrummet. Med vår expertis ser vi till att arbetet blir ordentligt utfört ända från grunden.

Från idé till färdigt hus

Med vår kunskap och kompetens åtar vi oss ofta totalentreprenader och hjälper våra kunder från idé till färdigt hus. Vi har ett stort nätverk av duktiga samarbetspartners inom en mängd olika områden som till exempel markarbete, VVS, el.

Vi på Kristdala Bygg & Måleri AB i Oskarshamn utför alla typer av renoveringar, om- och tillbyggnationer såsom takläggning, fasadrenovering, badrumsrenovering, köksrenovering m.m.

Oavsett om det är takläggning, nybyggnation, renovering eller någon annan av våra tjänster som du behöver hjälp med så är du alltid välkommen att ta kontakt med oss för att hitta den bästa lösningen!

Vi utför alla typer av renoveringar, om- och tillbyggnationer såsom takläggning, fasadrenovering, badrum, kök m.m.

  • Egen skylift

    Vi har egen skylift för arbeten på hög höjd (bland annat takreparationer, fasadarbeten).

  • Brand- eller vattenskada?

    Vi har åtgärdat många försäkringsskador åt flera olika försäkringsbolag.

  • In- och utvändig målning

    Vi målar både utvändigt (alla typer av fasader) och invändigt, samt tapetserar.

Fönsterbyten, dörrar och uterum

Behöver huset förbättra isoleringen med nya fönster och dörrar?

Vi tillhandahåller fönster, dörrar, skjut och vik-partier i samtliga material (trä, aluminium och PVC). Det fixar vi! Läs gärna mer om olika fönstertyper här, hos en av våra leverantörer.

Förutom att byta fönster i Oskarshamn med omnejd bygger vi även inglasade uterum.

Vi utför:

Nybyggnation – Totalentreprenad – Renovering – Köksrenovering – Badrumsrenovering – Altanbygge – Fönsterbyte – Takläggning – Fasadrenovering – Brand- & vattenskador – In- & utvändig målning